Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh UKM
Selamat datang ke Forum PJJ UKM.
Sila luangkan masa 1 min
untuk daftar dan meneruskan bacaan anda:
1. Username
2. Email address
3. Password

Selepas itu anda boleh terus login.

Admin


Forum Pelajar Pendidikan Jarak Jauh UKM
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Latest topics
» Jana RM800-RM1,000 Secara Part Time Dari Rumah
by Admin Thu Feb 27, 2014 7:40 pm

» PERMOHONAN PJJ Pendidikan
by ellymarlisa Tue Jan 08, 2013 10:01 am

» DIPLOMA PJJ
by sherry berry Sat Dec 29, 2012 10:29 pm

» syarat kemasukkan pjj di ukm
by fyda Wed Dec 19, 2012 7:18 pm

» permohonan pjj
by medina chipdale Sun Mar 11, 2012 6:36 pm

» ingin sambung pjj
by adik Sun Feb 26, 2012 4:32 am

» Modal RM 60, potensi pulangan sehingga RM 3 juta! Mustahil ke?
by zubair90 Wed Jun 01, 2011 3:53 am

» Santai di pjj ukm
by Admin Sun Jul 11, 2010 1:06 pm

» Selamat datang ke PJJ UKM Pendidikan Jarak Jauh UKM
by Admin Tue May 11, 2010 1:08 pm

Top posters
Admin
 
nasaruddin
 
zubair90
 
adik
 
medina chipdale
 
fyda
 
sherry berry
 
ellymarlisa
 
Jana RM800-RM1,000 Secara Part Time Dari Rumah
Thu Feb 27, 2014 7:40 pm by Admin
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Jana RM800-RM1000 Secara Part Time Dari Rumah. Beberapa hari lepas, ada kawan tanya saya. "Macam mana saya buat duit dengan blog?". Saya bagitahu dia, sebenarnya banyak peluang untuk kita boleh buat duit dengan blog ini. Salah satu caranya ialah dengan kita buat Affiliate.

Apa itu Affiliate? Affiliate ini mudah cerita, kita tolong jual barang orang …

[ Full reading ]
Comments: 0
PERMOHONAN PJJ Pendidikan
Tue Jan 08, 2013 10:01 am by ellymarlisa
Assalamualaikum...

selamat pg, selamat bekeje...sye teringin nak sambung belajar...tp nak amek pendidikan...UKM ade sediakan, dan bgaimane sye nak apply, bile tarikhnye tu.... <ellymarlisa>

Comments: 0
DIPLOMA PJJ
Sat Dec 29, 2012 10:29 pm by sherry berry
Very Happy ASSALAMUALAIKUM,,,,SAYA CUME NAK TAU MASIH ADE PJJ YG MENAWARKAN PROGRM DIPLOMA X....??? SBB SKANG SUSAH NAK CARI PJJ UTK DIPLOMA...GIVE ME SUGGEST

Comments: 0
syarat kemasukkan pjj di ukm
Wed Dec 19, 2012 7:18 pm by fyda
hye, saye terlepas untuk apply pjj bile tarikh akn dibuka untuk apply
dan saya nak tawu cara2 dan bagaimana untuk apply
dan yuran2,syarat kemasukkan dan tawaran subjek yang ditawarkan?

Comments: 0
permohonan pjj
Sun Mar 11, 2012 6:36 pm by medina chipdale
saya dah terlepas permohonan pjj ukm tok bulan mac ni.. lpas ni biler lg akan dibuka?? untuk pjj ijazah sarjana muda? Surprised

Comments: 0
ingin sambung pjj
Sun Feb 26, 2012 4:32 am by adik
bila program pjj di ukm akan dibuka??
pengajian yang ditawarkan?

Comments: 0
Santai di pjj ukm
Sun Jul 11, 2010 1:06 pm by Admin
salam,
forum ni boleh di gunakan secara santai, tak perlu ayat skima2.

forum ni adalah untuk sesama student pjj ukm, tiada kaitan dgn pentadbiran ukm.

tq

Comments: 0
Selamat datang ke PJJ UKM Pendidikan Jarak Jauh UKM
Tue May 11, 2010 1:08 pm by Admin
Selamat datang ke PJJ UKM.
Forum ini adalah untuk pelajar dan bekas pelajar PJJ UKM untuk membincangkan, berkongsi ataupun sekadar bertanya khabar di alam maya.

Sila gunakan sebaiknya.

p/s: sila daftar dahulu sebelum menggunakan forum ni. Pendaftaran adalah PERCUMA.

Comments: 0
Log in
Username:
Password:
Log in automatically:
:: I forgot my password
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Statistics
We have 356 registered users
The newest registered user is terrwyanegcudiheh

Our users have posted a total of 20 messages in 16 subjects
From Google
Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

Most users ever online was 15 on Fri Oct 25, 2013 6:06 am